header
Wij verzorgen uw inkomende en uitgaande luchtvracht inclusief ophalen, uitklaring, luchttransport, inklaring en aflevering op de eindbestemming. Wij gebruiken een dagelijks geactualiseerde database met wereldwijde vluchtverbindingen en tarieven zodat wij u altijd de gewenste snelle of goedkope service kunnen leveren.

Voor urgente luchtvracht bieden we gegarandeerde aankomsttijden. Deze lading kan ook in het weekend of op feestdagen worden opgehaald en afgeleverd. Wij geven u een direct telefoonnummer zodat u altijd de status van uw lading kunt checken.

Normale luchtvracht heeft een intercontinentale reistijd van 2 tot 3 dagen. Daarnaast bieden wij ook gunstig geprijsd luchtvervoer met een reistijd van 1 week.

U ontvangt standaard berichten wanneer de verschillende stappen in het transport zijn voltooid zoals "lading opgehaald", "vlucht vertrokken", "vlucht geland", "inklaring klaar" en "lading afgeleverd". Het afleverbewijs bevat de datum en tijd van aflevering en de naam en handtekening van de ontvanger van de lading.
 
 
 
 
      
sunil
content3
content4
content5