header
Wij hebben veel ervaring met binnenlandse verhuizingen per truck, intraeuropese verhuizingen per truck en zeecontainer, en intercontinentale verhuizingen van privé huishoudens en bedrijven per container, zeegroupage, en luchtvracht.

Het is erg belangrijk contact met ons op te nemen vóórdat u aan uw verhuizing begint. Er zijn namelijk meestal documenten nodig die alleen verkregen kunnen worden voordat de goederen worden verladen.
Deze documenten zijn nodig voor de douaneafhandeling op bestemming en kunnen vaak procedures vergemakkelijken en vermijden dat u invoerrechten , BTW en andere belastingen betaalt op het moment van aankomst.

Onze dienstverlening kan afhankelijk van uw wens het volgende omvatten :

1) Basis Service -het transport van al verpakte verhuisgoederen van oorsprong tot bestemming

2) All-In Service - check welke documenten nodig zijn in vertrek- en bestemmingsland, aanvragen en aanmaken van documenten, verpakken van huisraad en bedrijfsgoederen op het laadadres, uitklaring, transport van goederen naar bestemming, inklaring, in het huis/bedrijf plaatsen en opbouwen van goederen en meubels op het leveradres.

3) Diensten die afzonderlijk kunnen worden besteld :

  • demontage en verpakking op laadadres, uitpakken en montage op bestemmingsadres van huisraad, meubels, computers

  • export en import douane afhandeling

  • informatie welke documenten nodig zijn op oorsprong en bestemming en welke belastingen, invoerrechten betaald moeten worden

  • levering van professionele paklijsten, facturen, waarde verklaringen, en andere documenten die nodig zijn voor internationale verhuizingen .

  • verpakken van breekbare en hoogwaardige goederen in houten kisten
      
sunil
content3
content4
content5